Nieuws uit Erpe-Mere

Erpe-Mere

Nieuws uit Erpe-Mere

Wie maakt lekkerste “FairTradeDessert”

16/06/18 20:03 - Erpe-Mere zit in de laatste rechte lijn voor het halen van het label FairTradeGemeente. Daarom wordt een wedstrijd rond het Fair Trade Dessert Erpe-Mere gelanceerd.Aan deze wedstrijd is een geldprijs van 250 euro verbonden.

Nog een nieuwe politieke partij: Sterk

16/06/18 02:57 - De gemeenteraadsverkiezingen in Erpe-Mere beloven boeiend te worden. Nadat gewezen Open VLD-gemeenteraadslid Hedwig Redant enkele maanden geleden al de nieuwe partij LEF had gesticht, is er nu nog een andere nieuwe partij ontstaan rond gewezen N-VA-gemeenteraadslid Dirk Janssens. De naam is Sterk.

Leerkracht preventief geschorst na “grensoverschrijdende” sms’jes

16/06/18 00:01 - Een lerares van de Sint-Jozefschool in Mere is preventief geschorst in afwachting van een onderzoek naar onbehoorlijk gedrag tegenover leerlingen. De lerares zou seksueel getinte sms’jes hebben verstuurd naar één of meerdere leerlingen. Ze mag voorlopig geen les meer geven maar kan nog wel de examens afnemen.

Lerares stuurt seksueel getinte sms'jes naar leerlingen, school schorst haar preventief

16/06/18 00:01 - Een lerares van de Sint-Jozefschool in Mere is preventief geschorst in afwachting van een onderzoek naar onbehoorlijk gedrag tegenover leerlingen. De lerares zou seksueel getinte sms’jes hebben verstuurd naar één of meerdere leerlingen. Ze mag voorlopig geen les meer geven maar kan nog wel de examens afnemen.

Senioren op dansvloer tijdens Schlagerfestival

15/06/18 02:57 - Met vijfhonderd aanwezigen was het Schlagerfestival in de Sint-Bavosporthal in Mere opnieuw een groot succes. De jaarlijkse organisatie van de gemeentelijke Seniorenraad bracht dit jaar met Luc Van Meeuwen, Gino Verano en Guy Neve een mooi programma dat werd gesmaakt door de talrijke aanwezigen. Heel wat senioren waagden een stapje op de dansvloer.

Vechtpartij in café eindigt voor rechter

12/06/18 02:57 - Een caféruzie in Haaltert is gisteren geëindigd in de correctionele rechtbank van Dendermonde. Daar stond een man terecht die een vrouw vuistslagen in het gezicht zou hebben gegeven, terwijl hij op zijn beurt beweert zélf slachtoffer te zijn geweest.

In deze nieuwe B&B is ook je paard welkom

11/06/18 02:57 - Aaigem is een bed & breakfast rijker. In de Ratmolenstraat 17 openden Dries De Waele (38) en Lieve Van Sande (39) een gastenverblijf naast hun woning op een domein van liefst 1,5 hectare. “Mensen kunnen hier zelfs hun eigen paard meebrengen.”

Liberale verzoening nog ver weg

09/06/18 02:57 - Een verzoening tussen Open VLD en LEF, de nieuwe beweging van ex-Open VLD’er Hedwig Redant, zit er niet meteen aan te komen. LEF-voorzitter Redant eist het ontslag van Open VLD-voorzitter Ive Callaert, maar die weigert “te zwichten voor chantage.” Of verzoeningspogingen nog zullen helpen, is zeer de vraag.

Bijna had hij forfait gegeven nog voor de wedstrijd begon, nu is Peter bij laatste vijf kandidaten voor Homo Universalis

07/06/18 06:57 - Wordt Merenaar Peter D'Herde, de man achter de Zomerconcerten en Mag'et ewa Miejer zen, de Homo Universalis uit het Eén-programma Iedereen Beroemd? Hij behoort alvast tot de laatste vijf overgebleven kandidaten en overleefde gisteravond de 95de schifting.

‘Valerius’ legt eerste steen van Valeriaan

06/06/18 02:57 - Hoewel de bouwwerken al een eind gevorderd zijn, werd maandag toch nog de officiël eerste steen gelegd voor de nieuwe assistentiewoningen van WZC Meredal. Ere-voorzitter Marcel Van Den Bossche (77), al aan zijn derde bouwproject toe, kreeg de eer. Als dank voor zijn jarenlange inzet , wordt de nieuwbouw naar hem genoemd. De naam Valeriaan verwijst naar Valerius, zijn tweede voornaam.

Zelf nieuws uit Erpe-Mere?


Erpe-Mere

„ Alles over Erpe-Mere op Woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken